Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Αγωνιστική εξάτμιση POLINI Box για Vespa PX 125 – 150, Sprint

168,00

Η αγωνιστική εξάτμιση POLINI Box μαύρη για Vespa PX 125 – 150 και Sprint συνδυάζει κορυφαία ποιότητα κατασκευής με απόδοση και χαμηλό θόρυβο, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για sport-touring χρήση. Made in Italy, εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία και μακροχρόνια αντοχή.

 

Κωδικός προϊόντος: 926293 Κατηγορίες: ,

Η αγωνιστική εξάτμιση POLINI Box μαύρη είναι σχεδιασμένη για να ενισχύσει την απόδοση της Vespa PX 125 – 150 και Sprint, παρέχοντας βελτιωμένη ιπποδύναμη και ροπή χωρίς να θυσιάζει την άνεση του οδηγού. Η κατασκευή της από υψηλής ποιότητας υλικά εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ ο μαύρος φινίρισμα προσδίδει μια κομψή και σπορ εμφάνιση στη Vespa σας.

Εκτός από τις επιδόσεις, η POLINI έχει φροντίσει να διατηρήσει τον θόρυβο σε χαμηλά επίπεδα, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή και sport-touring χρήση. Η εξάτμιση αυτή είναι κατασκευασμένη στην Ιταλία, διατηρώντας την παράδοση της υψηλής ποιότητας και της αριστοτεχνίας της POLINI.

Τοποθετώντας την αγωνιστική εξάτμιση POLINI Box μαύρη, θα διαπιστώσετε άμεσα βελτιωμένη απόκριση του γκαζιού και αυξημένη απόδοση στις υψηλές στροφές, χωρίς να επηρεάζεται η ομαλότητα της οδήγησης στις χαμηλές στροφές. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό επιδόσεων και άνεσης στις καθημερινές διαδρομές και στα μακρινά ταξίδια.

Βάρος 3450 kg
Χρώμα

Μαύρο

Συμβ. Μάρκα

Vespa

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.