Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Κεφαλή κυλίνδρου γιά LAMBRETTA 200cc

37,00

Η κεφαλή κυλίνδρου για Lambretta 200cc είναι σχεδιασμένη για να ενισχύσει την απόδοση της αγαπημένης σας Lambretta. Με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία, η κεφαλή κυλίνδρου εξασφαλίζει βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία. Είναι ιδανική για αναβάθμιση ή αντικατάσταση της υπάρχουσας κεφαλής, προσφέροντας άριστη συμβατότητα και αντοχή.

 

Κωδικός προϊόντος: 258845 Κατηγορίες: ,

Η κεφαλή κυλίνδρου για Lambretta 200cc είναι ένα κρίσιμο εξάρτημα που αναβαθμίζει την απόδοση και την αξιοπιστία του κινητήρα σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, η κεφαλή προσφέρει εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, διασφαλίζοντας την μακροχρόνια λειτουργία του κινητήρα σας.

Η ειδική σχεδίαση της κεφαλής επιτρέπει βελτιωμένη καύση και καλύτερη διαχείριση της θερμότητας, πράγμα που συμβάλλει σε αυξημένη ισχύ και αποτελεσματικότητα. Το ακριβές φινίρισμα και οι αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής διασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή και τη σωστή σφράγιση, αποτρέποντας διαρροές και εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία.

Η κεφαλή κυλίνδρου είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα Lambretta 200cc και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για εύκολη εγκατάσταση. Ενισχύστε την απόδοση και την αξιοπιστία της Lambretta σας με αυτή την κορυφαία κεφαλή κυλίνδρου.

Βάρος 0,8 kg
Συμβ. Μάρκα

INNOCENTI

Συμβ. Μοντέλο

DL – GP, LI – TV III SERIES

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.