Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Κυλινδροπίστονο 55mm (102cc) με κεφαλή αλουμινένιο με επίστρωση Νicasil – κορυφαία ποιότητα-αξιοπιστία-απόδοση για τα small frames

225,00

Το Κυλινδροπίστονο 55mm (102cc) με κεφαλή αλουμινένιο και επίστρωση Νicasil είναι η κορυφαία επιλογή για βελτιώσεις των small frames, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση.

 

Κωδικός προϊόντος: 736238 Κατηγορίες: ,

Το Κυλινδροπίστονο 55mm (102cc) με κεφαλή αλουμινένιο και επίστρωση Νicasil αποτελεί την απόλυτη λύση για όσους επιζητούν την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία στα small frames. Με διάμετρο 55mm και συνολική χωρητικότητα 102cc, αυτό το κυλινδροπίστονο σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Η κεφαλή του κυλινδροπίστονου είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ανθεκτικότητα και θερμική διαχείριση. Η επίστρωση Νicasil συμβάλλει στη μείωση της φθοράς και προσφέρει αυξημένη διάρκεια ζωής, καθιστώντας αυτό το κυλινδροπίστονο ιδανικό για σκληρή και απαιτητική χρήση.

Το κυλινδροπίστονο διαθέτει τέλεια εφαρμογή και είναι συμβατό με τα περισσότερα small frames, διευκολύνοντας την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Με προσεγμένη σχεδίαση και κατασκευή, εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας, βελτιώνοντας τη συνολική οδηγική εμπειρία.

Βάρος 1,5 kg
Συμβ. Μάρκα

Piaggio

Συμβ. Μοντέλο

APE 50, PK 50, PK 50 XL, V50 (Vespino)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.