Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Κλειδαριά Λουκέτο Καλωδ.Υπενθύμισης Πράσινο FLUO ZOVII

3,39

Η Κλειδαριά Λουκέτο Καλωδίου Υπενθύμισης Πράσινο FLUO ZOVII παρέχει κορυφαία ασφάλεια για τη μοτοσυκλέτα σας, συνδυάζοντας στιβαρή κατασκευή με φωτεινό χρώμα για μέγιστη ορατότητα και αποτροπή κλοπής.

 

Κωδικός προϊόντος: 183965 Κατηγορίες: ,

Η Κλειδαριά Λουκέτο Καλωδίου Υπενθύμισης Πράσινο FLUO ZOVII αποτελεί την απόλυτη λύση για την προστασία της μοτοσυκλέτας σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η κλειδαριά προσφέρει εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε συνθήκη. Το έντονο πράσινο χρώμα FLUO δεν είναι μόνο στυλάτο, αλλά επίσης εξασφαλίζει ότι η κλειδαριά είναι ευδιάκριτη, αποθαρρύνοντας πιθανούς κλέφτες.

Το ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης σάς βοηθά να θυμάστε ότι η κλειδαριά είναι τοποθετημένη, αποφεύγοντας ατυχήματα και ζημιές. Είναι ιδανική για χρήση σε δημόσιους χώρους, καθώς παρέχει μια επιπλέον ασφάλεια με το εύκολο κλείδωμα και ξεκλείδωμα.

Η Κλειδαριά Λουκέτο Καλωδίου Υπενθύμισης Πράσινο FLUO ZOVII είναι ιδανική για όλους τους αναβάτες που επιθυμούν να προστατεύσουν την περιουσία τους με στυλ και ασφάλεια. Διασφαλίστε ότι η μοτοσυκλέτα σας είναι πάντα προστατευμένη με αυτή την αξιόπιστη και ευδιάκριτη κλειδαριά.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.