Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Κλειδαριά Δισκόφρενου ZVS14 (14χιλ.) Ενισχυμένη Ασημί ZOVII

51,06

Η Κλειδαριά Δισκόφρενου ZVS14 (14χλ.) Ενισχυμένη Ασημί ZOVII είναι η κορυφαία λύση για την προστασία της μοτοσυκλέτας σας από κλοπή. Κατασκευασμένη από ενισχυμένο χάλυβα, αυτή η κλειδαριά προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ασφάλεια. Το ασημί φινίρισμα της δίνει μία κομψή αλλά και ισχυρή αίσθηση, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινή χρήση.

 

Κωδικός προϊόντος: 221198 Κατηγορίες: ,

Η Κλειδαριά Δισκόφρενου ZVS14 (14χλ.) Ενισχυμένη Ασημί ZOVII συνδυάζει στιβαρή κατασκευή με υψηλή λειτουργικότητα για την απόλυτη ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σας. Η εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή της από ενισχυμένο χάλυβα προσφέρει μέγιστη προστασία από την κλοπή, ενώ το σφαιρικό κλείδωμα και ο σχεδιασμός με 14 χιλιοστά πάχος εξασφαλίζουν υψηλή αντίσταση σε προσπάθειες διάρρηξης.

Η ZVS14 συνδυάζει την ασφάλεια με την πρακτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία της μοτοσυκλέτας σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Αξιοποιήστε την ανθεκτικότητα της για να απολαύσετε την ηρεμία σας γνωρίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα σας είναι προστατευμένη.

Συμβ. Μάρκα

Universal

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.