Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Κλειδαριά Δισκόφρενου ZS6 (6χιλ.) με Συναγερμό Ασημί/Μαύρη ZOVII

46,24

Η Κλειδαριά Δισκόφρενου ZS6 με Συναγερμό από τη ZOVII είναι η απόλυτη λύση για την ασφάλεια της μοτοσικλέτας σας. Διαθέτει στιβαρή κατασκευή από ατσάλι, με διάμετρο 6 χιλιοστών, και ενσωματωμένο συναγερμό για μέγιστη προστασία. Με ασημί/μαύρο φινίρισμα και εύκολη εγκατάσταση, προσφέρει ανώτερη προστασία έναντι κλοπών.

 

Κωδικός προϊόντος: 769765 Κατηγορίες: ,

Η Κλειδαριά Δισκόφρενου ZS6 με Συναγερμό της ZOVII συνδυάζει την ασφάλεια με την ευκολία στη χρήση, προσφέροντας κορυφαία προστασία για τη μοτοσικλέτα σας. Σχεδιασμένη για να αποτρέπει κλοπές, η κλειδαριά διαθέτει στιβαρό και ανθεκτικό σώμα από χάλυβα, διαμέτρου 6 χιλιοστών, που εξασφαλίζει τη μακροχρόνια αντοχή και την αποτελεσματικότητα της.

Το ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύσει οποιαδήποτε κίνηση ή απόπειρα αφαίρεσης, προσφέροντας ένα ηχητικό σήμα 110 dB για άμεση ειδοποίηση. Το ασημί/μαύρο φινίρισμα δεν είναι μόνο κομψό, αλλά και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια χρήση σε διάφορες εξωτερικές συνθήκες.

Η εγκατάσταση της κλειδαριάς είναι απλή και γρήγορη, χωρίς την ανάγκη εργαλείων ή ειδικών γνώσεων, και είναι συμβατή με δισκόφρενα διαφόρων τύπων. Με την Κλειδαριά Δισκόφρενου ZS6, μπορείτε να έχετε την ηρεμία που σας παρέχει η σιγουριά ενός ισχυρού συστήματος ασφαλείας για την αγαπημένη σας μοτοσικλέτα.

Συμβ. Μάρκα

Universal

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.