Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Διακοσμητικό καπό και φτερού Vespa PE-PX Utah

38,40

Το διακοσμητικό καπό και φτερού Utah για Vespa PE-PX προσθέτει μοναδικό στυλ και κλασική αισθητική στη Vespa σας. Σχεδιασμένο με ακρίβεια για να ταιριάζει απόλυτα στα μοντέλα PE και PX, αυτό το αξεσουάρ αναβαθμίζει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική vintage γοητεία της.

 

Κωδικός προϊόντος: 211564 Κατηγορίες: ,

Το διακοσμητικό καπό και φτερού Utah για Vespa PE και PX είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της κλασικής Vespa που θέλουν να προσθέσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στη μοτοσυκλέτα τους. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, το καπό και το φτερό είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν τέλεια εφαρμογή στα μοντέλα PE και PX, ενισχύοντας την αισθητική τους με έναν ρετρό χαρακτήρα.

Το καπό και το φτερό διαθέτουν ένα ιδιαίτερο vintage design που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα σχεδίαση, δίνοντας στην Vespa μια νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς να αλλοιώνει την κλασική της γραμμή. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και παρέχουν προστασία στις επιφάνειες του scooter, προσφέροντας παράλληλα έναν μοναδικό στυλιστικό χαρακτήρα που αναδεικνύει την προσωπικότητα του αναβάτη.

Είτε κινείστε στους δρόμους της πόλης είτε σε πιο απομακρυσμένα τοπία, το διακοσμητικό καπό και φτερού Utah για Vespa PE-PX θα κάνει τη Vespa σας να ξεχωρίζει.

Βάρος 0,65 kg
Συμβ. Μάρκα

LML, Piaggio

Συμβ. Μοντέλο

LML CVT 125 cc, LML STAR 2T 150 cc, LML STAR 4 T 200 cc, P 200 E, PX 125, PX 125 E, PX 150 E, PX 200, PX 80

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.