Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Διακοσμητικό ποδιάς Vespa V50

28,23

Το διακοσμητικό ποδιάς σε χρώμιο για Vespa V50 προσφέρει ένα κομψό και κλασικό look στη μοτοσυκλέτα σας, δίνοντας έμφαση στη vintage αισθητική. Τοποθετείται εύκολα πάνω από τη μουτσούνα, διαθέτοντας ορθογώνιο σήμα ποδιάς διαστάσεων 24 x 27 mm.

 

Κωδικός προϊόντος: 666643 Κατηγορίες: ,

Αναβαθμίστε την εμφάνιση της Vespa V50 σας με αυτό το υψηλής ποιότητας διακοσμητικό ποδιάς σε χρώμιο, που προσδίδει μία κομψή και διαχρονική αισθητική στη μοτοσυκλέτα σας. Το διακοσμητικό ποδιάς τοποθετείται πάνω από τη μουτσούνα, προσθέτοντας στιλ και προστασία στο μπροστινό μέρος της Vespa σας.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό με επιφάνεια σε χρωμέ φινίρισμα, αυτό το διακοσμητικό είναι ανθεκτικό στον χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα, ενώ το ορθογώνιο σήμα ποδιάς διαστάσεων 24 x 27 mm προσθέτει μία επιπλέον πινελιά κομψότητας. Η εφαρμογή του είναι εύκολη και γρήγορη, προσφέροντας έναν άμεσο τρόπο να αναβαθμίσετε την εμφάνιση της Vespa V50 σας, ενώ παράλληλα διατηρεί την αυθεντική vintage αίσθηση που χαρακτηρίζει αυτό το κλασικό μοντέλο.

Ιδανικό για όσους θέλουν να διατηρήσουν την παραδοσιακή εμφάνιση της Vespa τους ή να την αναδείξουν με μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Το διακοσμητικό ποδιάς είναι συμβατό με τη Vespa V50 και προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ κλασικής αισθητικής και μοντέρνου design.

Βάρος 0,25 kg
Συμβ. Μάρκα

Piaggio

Συμβ. Μοντέλο

Primavera ET3, V50 (Vespino)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.