Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο Vespa

26,50

Το διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο για Vespa Sprint, Rally, TS, GTR, GT, T4 και SUPER προσφέρει ένα κομψό και ανθεκτικό φινίρισμα στη Vespa σας, διατηρώντας το κλασικό ρετρό στυλ της. Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα με τα ιστορικά μοντέλα Vespa, προσδίδοντας προστασία και διαχρονική κομψότητα.

 

Κωδικός προϊόντος: 733829 Κατηγορίες: ,

Αναβαθμίστε την εμφάνιση της Vespa σας με το διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ιστορικά μοντέλα Vespa, όπως τα Sprint, Rally, TS, GTR, GT, T4 και SUPER. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το διακοσμητικό παρέχει μια γυαλιστερή και ανθεκτική χρωμιωμένη επιφάνεια, που προσθέτει κλασική αισθητική στη μοτοσυκλέτα σας ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την ποδιά από φθορές και γρατζουνιές.

Η προσεκτική κατασκευή του διακοσμητικού διασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή στη Vespa σας, διατηρώντας το αυθεντικό ρετρό στυλ που οι λάτρεις των Vespa αναζητούν. Εκτός από την ενίσχυση της εμφάνισης, η ανθεκτική χρωμιωμένη επίστρωση προστατεύει από σκουριά και φθορά, προσδίδοντας μεγάλη διάρκεια ζωής στο προϊόν.

Ιδανικό για αναβάτες που θέλουν να διατηρήσουν την αυθεντικότητα της Vespa τους ή να προσθέσουν μια νότα πολυτέλειας στο κλασικό σχέδιο της μοτοσυκλέτας τους, το διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο είναι το τέλειο αξεσουάρ για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη των κλασικών μοντέλων της Vespa.

Βάρος 0,30 kg
Συμβ. Μάρκα

Piaggio

Συμβ. Μοντέλο

G.T.R., RALLY, SPRINT, Various other oldtimers

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.