Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο Vespa VBB

26,30

Το διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο για Vespa VBB, ειδικά σχεδιασμένο για μοντέλα με 8” τροχό και ορθογώνιο σήμα 36×47 mm, προσθέτει κλασική κομψότητα στη Vespa σας. Ιδανικό για αναπαλαιώσεις και βελτιώσεις, προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη διαχρονική αισθητική και την ποιότητα.

 

Κωδικός προϊόντος: 328748 Κατηγορίες: ,

Το διακοσμητικό ποδιάς χρώμιο για Vespa VBB είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να αναδείξετε την αυθεντική vintage εμφάνιση της αγαπημένης σας Vespa. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το διακοσμητικό έχει σχεδιαστεί για μοντέλα με 8” τροχούς και το χαρακτηριστικό ορθογώνιο σήμα διαστάσεων 36×47 mm στην ποδιά. Προσφέρει αντοχή στο χρόνο και προστασία από τις φθορές, ενώ προσθέτει έναν εκλεπτυσμένο, κλασικό χαρακτήρα στο μπροστινό μέρος της Vespa σας.

Ιδανικό για τους λάτρεις της Vespa που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας τους με ένα διακριτικό και καλαίσθητο αξεσουάρ, αυτό το διακοσμητικό ποδιάς συνδυάζει άψογα την κλασική αισθητική με τη λειτουργικότητα. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση και απόλυτα προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων μοντέλων Vespa, προσφέροντας άψογη εφαρμογή και διαχρονική γοητεία.

Βάρος 0,30 kg
Συμβ. Μάρκα

Piaggio

Συμβ. Μοντέλο

GS 150, Various other oldtimers, VBB

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.