Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Λασπωτήρας LAMBRETTA

14,00

Ο λασπωτήρας με άσπρες και μαύρες ρίγες με λογότυπο LAMBRETTA συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Προστατεύει τη μοτοσυκλέτα σας από λάσπη και νερό, ενώ το κομψό σχέδιο με το λογότυπο LAMBRETTA προσθέτει μια vintage αίσθηση στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας.

 

Κωδικός προϊόντος: 278714 Κατηγορίες: ,

Ο λασπωτήρας LAMBRETTA με άσπρες και μαύρες ρίγες είναι η τέλεια επιλογή για αναβάτες που επιθυμούν να συνδυάσουν την προστασία με τη στυλιστική άποψη. Κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά, αυτός ο λασπωτήρας προσφέρει αξιόπιστη προστασία από λάσπη, νερό και άλλες επιδράσεις του δρόμου, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας σας.

Η χαρακτηριστική σχεδίαση με τις άσπρες και μαύρες ρίγες, καθώς και το λογότυπο LAMBRETTA, προσθέτει μία μοναδική vintage αίσθηση και ενισχύει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας. Το λογότυπο LAMBRETTA δεν είναι απλώς ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας και της παράδοσης της επωνυμίας.

Ο λασπωτήρας είναι εύκολος στην εγκατάσταση και σχεδιασμένος να ταιριάζει άψογα με τη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, παρέχοντας προστασία χωρίς να επηρεάζει την αισθητική της. Ιδανικός για αναβάτες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη μοτοσυκλέτα τους με στυλ και λειτουργικότητα.

Βάρος 0,10 kg
Συμβ. Μάρκα

INNOCENTI

Συμβ. Μοντέλο

DL – GP, LI – TV I SERIES, LI – TV II SERIES, LI – TV III SERIES

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.