Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Πατάκι λαστιχένιο μαύρο

21,00

Το μαύρο λαστιχένιο πατάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα μοντέλα Vespa PK50SS, 125S, ETS, και Automatica με ράγες. Προσφέρει ανθεκτικότητα, αντιολισθητική προστασία και προστατεύει το πάτωμα της Vespa από φθορές και βρωμιά.

 

Κωδικός προϊόντος: 699858 Κατηγορίες: ,

Το λαστιχένιο πατάκι μαύρου χρώματος για τα μοντέλα Vespa PK50SS, 125S, ETS και Automatica με ράγες είναι ένα αξεσουάρ απαραίτητο για τους λάτρεις της Vespa που θέλουν να προστατεύσουν τη μοτοσυκλέτα τους με στυλ και πρακτικότητα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, το πατάκι παρέχει αντιολισθητική επιφάνεια που διασφαλίζει ασφαλή χρήση, ειδικά κατά τη διάρκεια οδήγησης σε βροχερές συνθήκες.

Η εφαρμογή του είναι άψογη, ταιριάζοντας απόλυτα στα μοντέλα PK με ράγες, ενώ παράλληλα προστατεύει το πάτωμα από καθημερινές φθορές και λεκέδες. Η τοποθέτηση του είναι απλή, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων εργαλείων, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κάθε κάτοχο Vespa που θέλει να διατηρήσει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας του σε άριστη κατάσταση.

Με το κλασικό μαύρο χρώμα, αυτό το πατάκι δεν προσθέτει μόνο προστασία, αλλά και μια κομψή αισθητική που συνδυάζεται άψογα με το κλασικό design των Vespa. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, προσφέροντας παράλληλα εύκολη καθαριότητα.

Βάρος 0,9 kg
Συμβ. Μάρκα

Piaggio

Συμβ. Μοντέλο

PK 125, PK 125 ETS, PK 50

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.