Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Βάση ρεζέρβας Lambretta II σειράς

46,89

Η βάση ρεζέρβας για Lambretta II σειράς είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και αξιόπιστο αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή τοποθέτηση της ρεζέρβας. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει άψογη εφαρμογή και μακροχρόνια αντοχή.

 

Κωδικός προϊόντος: 994688 Κατηγορίες: ,

Η βάση ρεζέρβας για Lambretta II σειράς αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αναβάτη που επιθυμεί την ασφάλεια και την πρακτικότητα της ρεζέρβας στο scooter του. Ειδικά σχεδιασμένη για τη Lambretta II σειράς, η βάση αυτή κατασκευάζεται από ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά, προσφέροντας άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τη φθορά του χρόνου.

Η τοποθέτηση της βάσης ρεζέρβας είναι εύκολη και προσαρμόζεται τέλεια στο σασί της Lambretta, εξασφαλίζοντας ασφαλή και σταθερή στήριξη της ρεζέρβας ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες ή ανώμαλους δρόμους. Με το διαχρονικό design που ταιριάζει αρμονικά με το κλασικό στυλ της Lambretta II, η βάση αυτή δεν προσθέτει μόνο λειτουργικότητα αλλά και αισθητική στο scooter σας.

Αυτό το αξεσουάρ είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια μακροχρόνια λύση για την ασφαλή μεταφορά ρεζέρβας χωρίς να διακυβεύεται η άνεση ή η εμφάνιση του scooter τους.

Βάρος 0,7 kg
Συμβ. Μάρκα

INNOCENTI

Συμβ. Μοντέλο

LI – TV I SERIES, LI – TV II SERIES

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.