Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Τσάντα Πλάτης FURYGAN 7458 CYCLONE

97,97

Η Τσάντα Πλάτης FURYGAN 7458 CYCLONE είναι ιδανική για αναβάτες μοτοσυκλετών που αναζητούν άνεση, ανθεκτικότητα και πρακτικότητα. Με εργονομικό σχεδιασμό, αδιάβροχα υλικά και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, προσφέρει άριστη προστασία του εξοπλισμού σας ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Κωδικός προϊόντος: 212789 Κατηγορίες: ,

Η FURYGAN 7458 CYCLONE είναι μια πρωτοποριακή τσάντα πλάτης ειδικά σχεδιασμένη για αναβάτες μοτοσυκλετών. Κατασκευασμένη από ανθεκτικά, αδιάβροχα υλικά, παρέχει κορυφαία προστασία για τα προσωπικά σας αντικείμενα, διατηρώντας τα ασφαλή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο εργονομικός σχεδιασμός της προσφέρει άνετη και σταθερή εφαρμογή, ενώ οι ευρύχωρες θήκες επιτρέπουν την αποθήκευση κράνους, γαντιών και άλλων απαραίτητων αξεσουάρ. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, αλλά και για μακρινά ταξίδια, εξασφαλίζοντας ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν προστατευμένα και οργανωμένα. Με σύγχρονο και δυναμικό design, αυτή η τσάντα πλάτης είναι απαραίτητη για κάθε αναβάτη που επιζητά άνεση και λειτουργικότητα.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.