Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Τσάντα Μέσης SHOT CLIMATIC

41,37

Η Τσάντα Μέσης SHOT CLIMATIC είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους μοτοσυκλετιστές που αναζητούν άνεση και πρακτικότητα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, προσφέρει ασφαλή αποθήκευση για τα απαραίτητα είδη σας, ενώ ο σχεδιασμός της εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

 

Κωδικός προϊόντος: 398576 Κατηγορίες: ,

Η Τσάντα Μέσης SHOT CLIMATIC συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, ιδανική για καθημερινές μετακινήσεις και μακρινές διαδρομές. Με ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους και έξυπνο σχεδιασμό, αυτή η τσάντα είναι εξοπλισμένη με πολλές τσέπες για την οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων. Το υλικό κατασκευής είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, προσφέροντας προστασία από τη βροχή και την υγρασία. Η ρυθμιζόμενη ζώνη της εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή, επιτρέποντας σας να κινείστε ελεύθερα και άνετα. Ιδανική για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας που δεν θέλουν να θυσιάσουν την άνεση για την πρακτικότητα, η SHOT CLIMATIC είναι η τέλεια επιλογή για κάθε ταξίδι.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.