Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

FURYGAN 7854 PL BALACLAVA Μαύρη

26,52

Η FURYGAN 7854 PL BALACLAVA Μαύρη είναι η ιδανική επιλογή για αναβάτες που αναζητούν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρει εξαιρετική θερμική μόνωση και είναι ιδανική για κρύες καιρικές συνθήκες.

 

Κωδικός προϊόντος: 534112 Κατηγορίες: ,

Η FURYGAN 7854 PL BALACLAVA Μαύρη είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αναβάτη που επιθυμεί να παραμείνει ζεστός και προστατευμένος σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Κατασκευασμένη από ελαστικό και αναπνέον υλικό, η μπαλακλάβα αυτή προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή και άνεση. Ο σχεδιασμός της καλύπτει πλήρως το κεφάλι, τον λαιμό και το πρόσωπο, διασφαλίζοντας ότι οι κρύες ριπές του αέρα δεν θα εισέλθουν.

Η FURYGAN 7854 PL BALACLAVA είναι ιδανική για χρήση σε μοτοσυκλέτες, σκι ή άλλες υπαίθριες δραστηριότητες σε κρύες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, το μαύρο χρώμα της προσφέρει μια κομψή εμφάνιση που ταιριάζει με κάθε ένδυση. Η εύκολη φροντίδα και η ανθεκτικότητα της κάνουν αυτή τη μπαλακλάβα μια εξαιρετική επένδυση για κάθε αναβάτη.

Τύπος

Balaclaves – Protectors

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.