Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Αξεσουάρ Αναβάτη STR Kάλυμμα Ποδιών Αδιάβροχο/αντιανεμικό Κουβέρτα

17,61

STR Κάλυμμα Ποδιών Αδιάβροχο/Αντιανεμικό Κουβέρτα – Προστατεύστε τον εαυτό σας από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αυτό το ανθεκτικό και πρακτικό κάλυμμα ποδιών προσφέρει αδιάβροχη και αντιανεμική προστασία, εξασφαλίζοντας άνεση και ζεστασιά.

 

Κωδικός προϊόντος: 162191 Κατηγορίες: ,

Το STR Κάλυμμα Ποδιών Αδιάβροχο/Αντιανεμικό Κουβέρτα είναι ιδανικό για όσους οδηγούν μοτοσυκλέτα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη προστασία από τη βροχή, τον αέρα και το κρύο, αυτό το κάλυμμα ποδιών είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε στεγνοί και άνετοι ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Εύκολο στη χρήση, με γρήγορη τοποθέτηση και αποθήκευση, το κάλυμμα έχει εργονομική σχεδίαση για να μην εμποδίζει την κίνηση. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο και στη φθορά, καθιστώντας το ένα βασικό αξεσουάρ για καθημερινές μετακινήσεις και μακρινές βόλτες. Το προϊόν είναι ελαφρύ και φορητό, ώστε να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας, και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους μοτοσυκλετών.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.