Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Ισοθερμικό Κολάν DAINESE (D-CORE THERMO PANT LL)

56,68

Το Ισοθερμικό Κολάν DAINESE D-CORE THERMO PANT LL προσφέρει υψηλή θερμική προστασία και άνεση για τις κρύες ημέρες. Είναι σχεδιασμένο για να κρατάει το σώμα σας ζεστό και στεγνό κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή άλλων εξωτερικών δραστηριοτήτων.

 

Κωδικός προϊόντος: 423394 Κατηγορίες: ,

Το Ισοθερμικό Κολάν DAINESE D-CORE THERMO PANT LL είναι ιδανικό για τις χαμηλές θερμοκρασίες, παρέχοντας εξαιρετική μόνωση και διαχείριση υγρασίας. Κατασκευασμένο από προηγμένα υλικά υψηλής ποιότητας, το κολάν αυτό ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος διατηρώντας σας ζεστούς χωρίς να προκαλεί υπερθέρμανση. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό που αγκαλιάζει το σώμα, προσφέροντας ελευθερία κινήσεων και άνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή άλλων δραστηριοτήτων. Η σύνθεση των υλικών του είναι υποαλλεργική και επιτρέπει τη γρήγορη απομάκρυνση του ιδρώτα, διατηρώντας το δέρμα στεγνό. Το D-CORE THERMO PANT LL είναι ιδανικό για χρήση σε θερμοκρασίες από -20°C έως 10°C, καθιστώντας το απαραίτητο για κάθε μοτοσικλετιστή που θέλει να παραμείνει ζεστός ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

 

Μεγεθος

3XL, L, M, S, XL, XXL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.