Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Κράνος MDS Σπαστό MD200

141,04

Το κράνος MDS Σπαστό MD200 είναι ιδανικό για αναβάτες που αναζητούν άνεση και ασφάλεια. Διαθέτει μηχανισμό ανύψωσης του σαγονιού για ευκολία στη χρήση, καθώς και υψηλής ποιότητας υλικά για απόλυτη προστασία σε κάθε διαδρομή.

 

Κωδικός προϊόντος: 253129 Κατηγορίες: ,

Το MDS Σπαστό MD200 είναι ένα κράνος flip-up σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση και ταξίδια. Η ευκολία που προσφέρει ο μηχανισμός ανύψωσης του σαγονιού καθιστά το κράνος εξαιρετικά πρακτικό, ιδίως όταν θέλετε να μιλήσετε ή να κάνετε στάση χωρίς να χρειαστεί να το αφαιρέσετε. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, παρέχοντας εξαιρετική προστασία και άνεση, ενώ ο εσωτερικός αφρός είναι αφαιρούμενος και πλενόμενος για να διατηρείται φρέσκο. Το αεροδυναμικό σχήμα και το αποτελεσματικό σύστημα αερισμού διασφαλίζουν την άνετη οδήγηση, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις. Το MDS Σπαστό MD200 είναι συμβατό με διάφορα συστήματα επικοινωνίας και παρέχει δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης μικροφώνου και ακουστικών.

 

Χρώμα

Ασημί, Λευκό, Μαύρο

Μεγ. Κράνους

Extra Small, Large, Medium, Small, XXL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.