Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 49 Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2310 929 742
Email: info@scootercenter.gr

Εμπορία Μοτοσυκλετών, αξεσουάρ αναβάτη, επαγγελματική επισκευή και συντήρηση με κορυφαία ποιότητα και εμπειρία από το 2006.

Σπρέυ Διάφορα Αντισκωριακό SABITOL 1LIT.

31,00

Το αντισκωριακό σπρέι SABITOL 1L είναι ιδανικό για την απομάκρυνση της σκουριάς και τη συντήρηση μεταλλικών εξαρτημάτων. Με ισχυρή δράση και αποτελεσματική προστασία, διεισδύει βαθιά και εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία από τη διάβρωση.

 

Κωδικός προϊόντος: 422812 Κατηγορίες: ,

Το αντισκωριακό σπρέι SABITOL 1L αποτελεί ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για την απομάκρυνση της σκουριάς και την προστασία μεταλλικών μερών από την οξείδωση. Ειδικά σχεδιασμένο για να διεισδύει βαθιά, προσφέρει άμεση λύση στη διάλυση της σκουριάς και βοηθά στη χαλάρωση κολλημένων βιδών και άλλων μηχανικών μερών. Ιδανικό για χρήση σε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, εργαλεία, βιομηχανικό εξοπλισμό και άλλες εφαρμογές, το SABITOL διασφαλίζει την επιμήκυνση της ζωής των εξαρτημάτων σας προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από την υγρασία και τη διάβρωση. Εξαιρετικό για συντήρηση σε δύσκολες συνθήκες, αυτό το αντισκωριακό σπρέι θα γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.