Επισκευή Μοτοσυκλέτας

Αναζητάτε επισκευή μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη;

Στο ScooterCenter, προσφέρουμε επαγγελματική επισκευή μοτοσυκλέτας με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση σε διάφορες μάρκες όπως Benelli, Suzuki, Kawasaki, Ducati, και πολλές άλλες. Η ασφαλής οδήγηση στη μηχανή προϋποθέτει πάνω απ’ όλα τακτικό service, και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

(+30) 2310 929 742

Καθημερινές: Δευ – Παρ 9:00π.μ. – 7:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ. – 2:00μ.μ.

Schedule an appointment with our technicians on the day and time you prefer.

Benelli – Suzuki – Kawasaki – Ducati – BMW Motorrad – Harley-Davidson – Triumph – KTM – Aprilia – Hyosung – Piaggio – (including Vespa) - CFMoto, and many others.

Locate us on Google Maps.

Τα οφέλη της επισκευής μοτοσυκλέτας με εμάς

Κορυφαία ποιότητα

Επισκευάζουμε και συντηρούμε κάθε μάρκα και μοντέλο με πρακτική φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Εξειδικευμένοι μηχανικοί

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που είναι αφοσιωμένο στην επισκευή και συντήρηση μοτοσυκλετών.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τη μοτοσυκλέτα σας.

Open since 2006

Υπηρεσίες

Από το 2006, παρέχουμε επαγγελματικό service με βελτίωση της γενικής οδήγησης και χρήση άριστων ανταλλακτικών σε σωστές τιμές. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του δρόμου σας με τη μοτοσυκλέτα σας.

Improvement of overall driving skills

Από το 2006, παρέχουμε επαγγελματικό service με βελτίωση της γενικής οδήγησης και χρήση άριστων ανταλλακτικών σε σωστές τιμές. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του δρόμου σας με τη μοτοσυκλέτα σας.

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί εκτελούν μια εκτενή επιθεώρηση και συντήρηση του μηχανοκίνητου σασί, του κινητήρα, του συστήματος φρένων, της ανάρτησης, και άλλων κρίσιμων συστημάτων.

Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές στην εργασία μας, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και απόδοση της μοτοσυκλέτας σας.

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί παρέχουν πλήρη επιθεώρηση και συντήρηση των ελαστικών και των ζαντών σας, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων για φθορές, πίεσης αέρα και ευθυγράμμισης. Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας ελαστικά και ζάντες από κορυφαίους κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την απόδοση του οχήματός σας.

Με την υπηρεσία μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η μοτοσυκλέτα σας θα έχει την καλύτερη πιθανή πρόσφυση και ευστάθεια κάθε φορά που βρίσκεστε στον δρόμο. Επιπλέον, η σωστή συντήρηση των ελαστικών και των ζαντών σας βοηθάει στην εξοικονόμηση καυσίμων και στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους.

Στο ScooterCenter, κατανοούμε την κρίσιμη σημασία του συστήματος φρένων για την ασφάλεια σας και των άλλων συμμετεχόντων στην οδική κυκλοφορία. Η υπηρεσία μας Συντήρησης Φρένων παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα για να διατηρήσετε το σύστημα φρένων σας σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί εκτελούν επιθεώρηση και συντήρηση των φρένων σας, συμπεριλαμβανομένου του έλεγχου για φθορές, απορροφητικότητας του φρένου, και απόδοσης του συστήματος. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της απόδοσης του συστήματος φρένων σας.

Με την υπηρεσία μας, μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τα φρένα σας θα λειτουργούν με απόλυτη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Η σωστή συντήρηση των φρένων σας είναι κρίσιμη για την αποφυγή ατυχημάτων και την προστασία της ζωής και της ιδιοκτησίας σας.

Στο ScooterCenter, κατανοούμε ότι το μοτέρ είναι ο κινητήρας που κινεί τη μοτοσυκλέτα και αποτελεί τον πυρήνα της λειτουργίας του οχήματος. Η υπηρεσία μας Επισκευής Μοτέρ προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για το μοτέρ σας, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και τη μακροχρόνια απόδοσή του.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία για να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει το μοτέρ της μοτοσυκλέτας σας. Ανεξάρτητα από τη φύση του προβλήματος, είτε πρόκειται για μικρή επισκευή είτε για πλήρη ανακατασκευή του μοτέρ, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να ανακτήσετε την απόδοση και την αξιοπιστία του οχήματός σας.

Με την υπηρεσία μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το μοτέρ σας θα λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, προσφέροντάς σας απρόσκοπτες και αξιόπιστες επιδόσεις κάθε φορά που αναβάτε τη μοτοσυκλέτα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού για την υπηρεσία Επισκευής Μοτέρ και επιτρέψτε μας να φροντίσουμε για την απόλυτη λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας.

Η ανάρτηση αποτελεί ένα κρίσιμο σύστημα για την άνετη και ασφαλή οδήγηση της μοτοσυκλέτας σας. Η υπηρεσία μας Επισκευής Ανάρτησης στο ScooterCenter προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για την ανάρτηση του οχήματός σας, εξασφαλίζοντας την ομαλή και σταθερή οδήγηση σε κάθε δρόμο και συνθήκη.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τη γνώση και το εξειδικευμένο εξοπλισμό για να διαγνώσουν και να επισκευάσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει η ανάρτηση της μοτοσυκλέτας σας. Από την αντικατάσταση αναρτήσεων και ελατηρίων μέχρι την ρύθμιση των αμορτισέρ, είμαστε διαθέσιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Η σωστή συντήρηση και επισκευή της ανάρτησης είναι κρίσιμη για την ασφάλεια και την άνεση της οδήγησής σας. Με την υπηρεσία μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η μοτοσυκλέτα σας θα παρέχει αξιόπιστη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία σε κάθε διαδρομή.

Το Γενικό Service Μοτοσυκλέτας είναι ο βασικός πυλώνας της συντήρησης που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και τη μακροζωία της μοτοσυκλέτας σας. Στο ScooterCenter, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που καλύπτει κάθε πτυχή της μοτοσυκλέτας σας, από τα μηχανικά συστήματα μέχρι τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα.

Το Γενικό Service περιλαμβάνει την επιθεώρηση και την αντικατάσταση των υγρών, τον έλεγχο και τη ρύθμιση του κινητήρα, του συστήματος φρένων και ανάρτησης, των ελαστικών, των φώτων και του συστήματος εξάτμισης. Επιπλέον, προσφέρουμε έλεγχο και συντήρηση των ηλεκτρικών συστημάτων, των διακοπτών και των αισθητήρων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν το πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνικές επισκευής για να διασφαλίσουν ότι η μοτοσυκλέτα σας λειτουργεί στην κορυφαία της απόδοση. Ανεξάρτητα από το μοντέλο ή τη μάρκα της μοτοσυκλέτας σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να πραγματοποιήσουν ένα προσεκτικό και αξιόπιστο Γενικό Service που θα διασφαλίσει την ασφάλεια και την απρόσκοπτη λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας.

Why choose us?

Passion and dedication are the keys to success

Our goal is to help you have many trouble-free kilometers.

Specialized Mechanics

Reliable Company

Daily Support

Reviews

What our customers say about us

Our customers speak about us. Read some of our customers' comments after their motorcycle repairs.

Schedule an appointment with our workshop

Enter your details, your motorcycle's make, the day, the time, and the message with a description of the issue you're facing.

If you want an optional service and you don't have a specific issue, leave the 'Message' field empty.